Meet Magento Hrvatska – Najbolji u online prodaji u Osijeku

Meet Magento Hrvatska – Najbolji u online prodaji u Osijeku Meet Magento Hrvatska – Najbolji u online prodaji u Osijeku
 Ignacio Riesco - interactiv4, Aron Stanić - Inchoo (foto Ž. Kovačević)  Ignacio Riesco - interactiv4, Aron Stanić - Inchoo (foto Ž. Kovačević)
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević
foto Ž. Kovačević foto Ž. Kovačević

Dvodnevna konferencija, na kojoj će se, u Hotelu Osijek, od najboljih svjetskih stručnjaka doznati detalji o internetskoj prodaji i Magentu, vodećoj svjetskoj eCommerce platformi, okupila je više od 200 sudionika iz 17 zemalja

Na rastućem hrvatskom tržištu online prodaje sve se više traže informacije o novostima iz tog područja, stoga je Inchoo, vodeća Osječka i jedna jedna od najboljih tvrtki u svijetu u tom segmentu, već drugi puta organizirala skup Meet Magento Hrvatska.

#MM18HR Osijek, ove je godine podijeljena na dva dijela - poslovni i tehnički. Na poslovnom dijelu stručnjaci iz CorvusPaya predstavit će trendove u online plaćanju, Adacta će objasniti kako odabrati kvalitetan sustav za podršku poslovanju, dok će voditelj internet trgovine Ferivija, Mario Pleša, podijeliti iskustva u korištenju Magente. Maja Šutalo iz Odvjetničkog ureda Šutalo upozorit će na zaštitu privatnosti koja može biti prijetnja ili prilika za digitalni marketing, a nagrađivana novinarka Netokracije, Tena Šojer, primjerima će pokazati koliko je važno ulagati u pisanje sadržaja na web trgovinama. Rene Krasnić Velicki iz Zlatarnica Karat oprimjerit će kako Instagram može postati glavni prodajni kanal, a stručnjaci iz Escapea, Markera i Inchooa osvrnut će se na psihologiju kupca, dizajn trgovine i napredne marketinške teme. 

Program i dodatne sadržaje možete naći na službenoj stranici tog događaja

https://hr.meet-magento.com/