Meri Andraković: Nije kriva muzika

Meri Andraković: Nije kriva muzika

foto: Tomislav Šilovinac

Nova pjesma “Nije kriva muzika” označava početak njezine suradnje s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia koji je za Meri napisao glazbu, dok Valerija Đurđević potpisuje tekst nove pjesme. Ova je pjesma novi Hit tjedna Radio Osijeka.

Meri trenutno završava 3. razred Opće gimnazije u Valpovu i 1. razred srednje Glazbene škole Franjo Kuhač u Osijeku, smjer solo pjevanje. Superfinalistica je prve sezone TV showa ‘RTL Zvjezdice’, a iza sebe ima tri uspješna singla. Na poziv maestra Zdravka Šljivca Meri je 2015. godine nastupila na velikom božićnom koncertu “Božić u Ciboni 2015.” Veoma važan događaj u njezinom životu je i prolazak na zahtjevnoj audiciji i dobivanje uloge u mjuziklu “Moje pjesme moji snovi” u produkciji HNK Osijek. 

Nova pjesma “Nije kriva muzika” označava početak njezine suradnje s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia koji je za Meri napisao glazbu, dok Valerija Đurđević potpisuje tekst nove pjesme. Spot u produkciji Cinematic studija i u režiji Josipa Grizbahera snimao se na dvije lokacije, obje u prilično urbanom i razrušenom ambijentu.

“U okolici Osijeka snimane su dnevne uglavnom plesne scene, dok su za Valpovo ostavljene noćne, kišne scene. Je li kiša u spotu prava ili lažna? Probajte pogoditi sami!”, rekla je Meri.

 

izvor: http://likaclub.eu/mlada-osjecanka-meri-andrakovic-predstavlja-prvi-singl-nije-kriva-muzika/