Međunarodni dan arheologije u Arheološkom muzeju

Međunarodni dan arheologije u Arheološkom muzeju

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana arheologije, Arheološki muzej Osijek u subotu, 16. listopada organizira radionicu crtanja na temu artefakta, besplatan ulaz u muzej tijekom cijelog dana, online igru „Pogodi što je?“ te se također posebno organizira vodstvo s kustosom.

Radionica: od 10 do 12 sati
Stručno vodstvo: od 12 do 13 sati

Besplatna radionica NACRTAJ ARTEFAKT
Nadahnuti temom stalnog postava Prapovijesti i Seobe naroda i srednjeg vijeka, kustosi su izdvojili 10 zadanih artefakta koje će inspirirati sudionike na radionici crtanja. Artefakti koji će biti predstavljeni istražit će se likovnim elementima poput boje, linije, mase, volumena itd... Sudionici će moći birati u kojoj crtačkoj tehnici će se izraziti a ponuđeni materijali su olovka, ugljen, tuš, bojica, masna pastela, suhi pastel i flomaster. "Radionica nema dobne granice, svi su dobrodošli pridružiti nam se kako bi što ljepše obilježili nama ovaj poseban dan", poručuju iz Arheološkog muzeja.
Prijava za radionicu na: ena.krncevic@amo.hr
May be an image of text that says 'INTERNATIONAL INTERNATIONALARCHAEOLOGYDAY ARCHAEOLOGY DAY RADIONICA NACRTAJ ARTEFAKT 16.10.2021. 2021. 16. MJESTO: ARHEOLOŠKI MUZEJ OSIJEK, ATRIJ VRIJEME: OD 10 DO 12 SATI PRIJAVA NA RADIONICU: ENA.KRNCEVIC@AMO.HR RADIONICA JE NAMIJENJENA ZA SVU DOB AMENKA INTERNATIONAL ARCHAEOLOGY DAY October16,2021 October16,2021 ΛΜΟ ARHEOLOŠKI MUZEJOSIJEK M/O OSUEK'