Mladi Francuzi objavili video o Slavoniji i Baranji

Mladi Francuzi objavili video o Slavoniji i Baranji Mladi Francuzi objavili video o Slavoniji i Baranji

Nakon što su tijekom ljeta boravili na hrvatskom primorju, trojica mladića po povratku u Francusku montirali su film i zaludili Hrvatsku sjajnim videom "Road Trip in Croatia" koji pokazuje ljepote Hrvatske. Sada su objavili i video koji su od 9. do 18. listopada snimili u Slavoniji i Baranji.

Potaknuti dobrim odjekom videa o Hrvatskoj Turistička zajednica Baranje i smještaj Maksimilijan iz Osijeka odlučili su u goste pozvati trojicu francuskih studenata - Pascala, Philippa i Johna i oni su dojmove svog boravka u Osijeku, Đakovu, Kopačkom ritu, Zmajevcu, Batini, Karancu, Belom Manastiru, Kneževim vinogradima i drugim mjestima pretočili u četiri minute videa "Invited to Baranja/Pozvani u Baranju", koji su objavili na društvenoj mreži Vimeo.
Film pokazuje i da su se dobro zabavili i uživali u ljepotama prirode i eno-gastro specijalitetima, kao i u adrenalinskom doživljaju.
Valja istaknuti da su u ljepotama Slavonije i Baranje uživali besplatno, što je omogućio čitav niz sponzora - u pravilu oni koji su dio turističke ponude ovog dijela Hrvatske.
Komentari su na njihov najnoviji video uradak, objavljen prije nepuna 24 sata, različiti.