Mlinarević (DP) predstavio svoj tim i program

Mlinarević (DP) predstavio svoj tim i program

Foto: Domovinski pokret

Nezavisni kandidat za osječkoga gradonačelnika Berislav Mlinarević u ponedjeljak je na konferenciji za novinare predstavio program i suradnike te poručio da je uvjet za bolju budućnost Osječana promjena vlasti i modela upravljanja gradom.

"Osijeku treba snažno vodstvo, volja, odlučnost i ljubav prema gradu, ustrajnost, energičnost i znanje. Vrijeme je za novo lice pravo lice grada, rekao je Mlinarević i dodao da je uvjet za bolju budućnost Osječana promjena vlasti i modela upravljanja gradom. 
U njegovom stručnom timu za gospodarstvo je Krešimir Bubalo, inače i nositelj liste za Gradsko vijeće Domovinskog pokreta, te Miroslav Šimić, koji je bio saborski zastupnik Mosta. U timu za upravljanje ljudskim resursima je Željko Požega, timu za sigurnost i sport Tomislav Bilandžić, timu za suradnju s organizacijama civilnog društva, prevenciju ovisnosti i socijalno poduzetništvo Tomislav Mišetić te u timu za skrb o hrvatskim braniteljima i suradnju s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata Marko Jonjić. Bubalo je rekao kako je u pobjedničkom timu koji ima pravo lice grada.
Kandidati za zamjenike gradonačelnika Jesenka Ricl i Petar Kopunović Legetin (Most) predstavili su prioritete u Gradskoj upravi nakon preuzimanja dužnosti, a među njima su sustavno rješenje problema komaraca, pokretanje gospodarstva i nova radna mjesta, briga za umirovljenike i hrvatske branitelje te pomoć mladim obiteljima pri rješavanju stambenog pitanja.