Most u Osijeku: "Čestito i odgovorno-javni interes prije svega"

Most u Osijeku: "Čestito i odgovorno-javni interes prije svega"

Po riječima predsjednika Mosta Bože Petrova, očekuju 13-14 mandata. "To znači da ni HDZ ni SDP neće moći sastaviti vlast i ako konačno žele napraviti nešto dobro za Hrvatsku, pristat će na reforme," kaže Petrov.

"Glas za HDZ i SDP je bačen glas zbog onoga njihovog nerada i pljačke koju su radili u proteklih 20 godina" - istaknuo je na središnjem predizbornom skupu Mosta nezavisnih lista za Četvrtu izbornu jedinicu u Osijeku njegov predsjednik Božo Petrov.
Na skupu su se predstavili kandidati, a prvi je na listi u Četvrtoj izbornoj jedinici Miroslav Šimić. Predsjednik Mosta Božo Petrov ističe kako je bilo jednostavno ujediniti nezavisne liste, jer ih sve veže ista ideja: "To je, kako unaprijediti ne samo naš kraj nego i te principe primijeniti na državu. Nama je zaista stalo da se konačno stvari promijene na bolje u Republici Hrvatskoj. Tako da smo čak slični po svome djelovanju i po svojim idejama i nevjerojatno homogeni. Vezali su nas isti problemi, isti mehanizmi koje smo trebali koristiti, tako da je to na kraju bio razlog zbog kojega smo ostali ovako homogeni i zbog čega će to biti super priča."
Nema nikakvih koalicija sa spomenutim strankama, a inzistirat će, nastavlja predsjednik Mosta nezavisnih lista, na reformama javne i lokalne uprave, pravosuđa, poreznog sustava i monetarne politike, poticanju konkuretnosti gospodarstva, poglavito malog i srednjeg poduzetništva.
Sve informacije vezane za predizbornu utrku uoči parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015., možete pratiti na posebnim internetskim stranicama HRT-a.