Motozeke ponovno u akciji

Motozeke  ponovno  u      akciji

Foto: Amoreta Bajto

I ove godine Moto klub Osijek organizira akciju darivanja djece „Motozeko 2018.“, koja će trajati tri dana na različitim lokacijama. Na Veliku subotu, 31. ožujka, nakon vožnje osječkim ulicama na Trgu Ante Starčevića djecu će darivati pisanicama i slatkišima.

Osim u Osijeku, Motozeke će darivati djecu i u Petrijevcima (nedjelja, 25. 3. 2018.) i u Dječjem vrtiću Grlica u Bilju (petak, 30. 3. 2018.)!
Motozeke će ove godine dobiti „pojačanje“ s pet novih kostima koje su izradili studenti preddiplomskog studija na Odsjeku za primjenjenu umjetnost, kazališno oblikovanje Umjetničke akademije u Osijeku - Mario Tomašević, Dražen Matijašević, Marija Pletikosić, Ivana Pjevac, Joana Tarbuk, Jelena Vučković, Iskra Jovanović i Tončica Knez.

moto-zeko-1.jpgNEDJELJA, 25. ožujka

9,00 – darivanje djece u centru Petrijevaca

PETAK, 30. 3. 2018.

11,00 - Članovi MK Osijeka posjetit će i darivati mališane u Dječjem vrtiću »Grlica« u Bilju u petak 30. 3. 2018.

SUBOTA, 31. ožujka

10, 00 sati - u subotu 31 ožujka godine okupljanje ispred prostorija MK Osijek, Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb, Osijek
10,30 sati po okupljanju, vožnja u organiziranom defileu do Trga Ante Starčevića (dolazak iz smjera Strossmayerove ulice) gdje se planiramo zadržati u darivanju i uveseljavanju djece do 12 sati
12.00 polazak s trga i posjet i darivanje djece u Udruzi obitelji djece s autizmom "DAR" (Vukovarska 216)
12.30 vožnja do Bilja gdje će darivati djecu ispred dvorca Eugena Savojskog
Povratak do prostorija kluba u Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb, Osijek.

Akciji Motozeko 2018. pridružit će se brojni motociklisti i članovi moto klubova iz Osijeka i okolice, a Moto klub Osijek poziva sve građane da svoje najmlađe povedu na glavni osječki trg.

Javljanje leteće ekipe - Motozeke u Bilju