Nagradama okrunjeni Baranja, Zlatna greda i Thomas Heinz Pandžić

Nagradama okrunjeni Baranja, Zlatna greda i Thomas Heinz Pandžić

Na svečanoj dodjeli nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore sinoć u Vinkovcima slavili su i turistički djelatnici iz Slavonije i Baranje - Baranja je najuspješnija ruralna destinacija, posebno priznanje dobila je Zlatna greda, a jedna od nagrada odlazi u Požegu.

71248338_518371985400672_5969734332162506752_n.jpgBaranja je i ove godine, prema mišljenju stručnog povjerenstva Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Ministarstva turizma (MINT) i Hrvatske gospodarske komore (HGK), zaslužila titulu najuspješnije ruralne destinacije, a taj je naslov osvojila i 2017.
"Ovogodišnja je ipak malo draža, jer se Dani hrvatskog turizma (DHT) održavaju „doma“ – na području Osječko-baranjske županije", izjavio je Matej Perkušić, iz Turističke zajednice Baranje.
Zlatna Greda dobila je posebno priznanje za razvoj ponude kontinentalnog turizma.Thomas Heinz Pandžić, vlasnik restorana i seoskog imanja Zlatni lug proglašen je d
jelatnikom godine u kategoriji "Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva".
Hrvatska turistička zajednica svake godine dodjeljuje nagradu Čovjek - ključ uspjeha, kojoj je cilj razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge, čime se izravno utječe na zadovoljstvo gostiju te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma. Djelatnik godine u turizmu bira se u šesnaest kategorija, a domaćin turističkog seljačkog domaćinstva jedna je od njih.
"Već dugi niz godina gradimo svoju priču, a najvažniji cilj su nam zadovoljni gosti jer upravo njihovo zadovoljstvo najbolja je potvrda da smo uspješni u svom radu. Iznimno smo ponosni što je krovna organizacija hrvatskog turizma prepoznala naš trud. Slavonci su poznati kao velikodušni i srdačni domaćini stoga vjerujemo da će ova nagrada pridonijeti prepoznavanju Slavonije, točnije Požege, kao vrijedne turističke destinacije“, izjavio je Pandžić.