Najbolji maturantski slogan

Najbolji maturantski slogan

I ove se godine bira "Najbolji maturantski slogan". Projekt organizira Savjet mladih Osječko-baranjske županije i pozivaju maturante da od 1. travnja prijave slogane na Facebook stranici, a sve da od 20. travnja za najbolje glasuju i tako im omoguće vrijedne nagrade.

Županijski Savjet mladih u suradnji sa Savjetom mladih Grada Osijeka te sponzorima organizira izbor najboljeg maturantskog slogana i nagrađuje najbolje. Prva je nagrada za najbolji slogan na području grada Osijeka 2.500 kuna, a isto toliko dobit će najbolji slogan iz ostatka Osječko-baranjske županije. Za osječke maturante osigurana je i druga nagrada – tramvaj party.

Maturantski slogani mogu se prijaviti od 1. travnja na Facebook stranici Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, a glasovanje počinje 20. travnja i traje do 15. svibnja. Svaki Like za pojedini slogan donosi jedan glas. Pobjednik će se znati 15. svibnja u podne, a nagrade će biti dodijeljene 16. svibnja na tradicionalnoj maturantskoj svečanosti u Županijskoj ulici.

Najbolji prošlogodišnji slogan sastavili su učenici Medicinske škole Osijek i glasi "Ne nose svi superheroji plašt", a drugu je nagradu osvojio slogan učenika I. gimnazije - "Kamo ćemo? Pitanje koje povezuje taksiste, prostitutke i gimnazijalce".

maturanti-izlog-3_image_galleria.jpg

Budite maštoviti, dosjetljivi, originalni, ne vrijeđajte, šaljivo promislite i sastavite maturantski slogan, pozivaju iz Savjeta mladih.