Najveća fišijada u regiji - Beli Manastir

Najveća fišijada u regiji - Beli Manastir

Grad Beli Manastir u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje i Osječko-baranjskom županijom ove godine u Belom Manastiru organizira prvo Državno natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša te 19. Baranjsko natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša.

Neprepoznatljivija je ovo manifestacija grada Belog Manastira s izvrsnim i svake godine sve većim odazivom. Na prošlogodišnjem je natjecanju izbrojano rekordnih 200 kotlića, što ovo natjecanje čini najvećom Fišijadom u Hrvatskoj.
Ova manifestacija nije samo kulinarsko natjecanje u pripremanju najboljeg fiša – ona predstavlja tradiciju, kulturu, destinaciju, druženje, glazbu, dobru kapljicu i dobar zalogaj.
Fišijada će okupiti zaljubljenike u izvornu baranjsku gastronomiju i kulturu u subotu, 7. rujna 2019. godine, s početkom u 16 sati, u središtu Belog Manastira.
Uz glavni događaj, natjecatelje i posjetitelje zabavit će prigodan sajamski program kroz trajanje manifestacije, a za glazbeni dio pobrinut će se TS Melem, te zvijezda večeri – Indira Forza!
Kotizacija za Fišijadu iznosi 150 kuna te uključuje za 8 osoba: ribu, kruh, stol, drva, tanjure i pribor za jelo.

Za prijave i sve informacije kontaktirajte Turističku zajednicu Baranje. Telefon je 031/702-080, a e-mail info@tzbaranje.hr

poster_a3.jpg