Nataša Knežević koordinatorica HSP AS u Osijeku

Nataša Knežević koordinatorica HSP AS u Osijeku

U Osijeku je danas službeno koordinatoricom Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević za grad Osijek imenovana Nataša Knežević, dipl. iur. Imenovanje joj je uručio glavni tajnik stranke Pero Ćorić .

"Tragom stranačkih odluka usvojenih na V. Općem saboru HSP AS  U Virovitici stranka radi na ustroju i preustroju svojih organizacija  na terenu od Iloka do Mljeta. Osijek je oduvijek bio utvrda pravaštva i starčevićanstva te se posebna pozornost poklanja budućem radu i aktivnostima stranke u slavonskoj metropoli. Cilj navedenih aktivnosti jest završiti ustroj stranke na svim razinama u prvoj polovici ove godine kako bi stranka spremno dočekala sve političke izazove koji dolaze", stoji u priopćenju HSP AS.

U Osijeku je službeno koordinatoricom HSP AS grada Osijeka imenovana Nataša Knežević dipl.iur. Imenovanje joj je uručio  glavni tajnik stranke Pero Ćorić.  "Motiv nove koordinatorice jest pridonijeti snaženju stranke, žurnom ustroju na razini gradskih ogranaka s konačnim ciljem domoljubnog okupljanja temeljenim zajedničkim programom i doprinosu dobrobiti slavonskog čovjeka", priopćili su iz stranke.