"(ni)Sam u kući" - Zimski kamp u Dokkici

"(ni)Sam u kući" - Zimski kamp u Dokkici

Dječja osječka kreativna kućica ove zime od 7. do 11. siječnja za djecu osnovnoškolske dobi organizira Zimski dječji kamp „(ni)Sam u kući“ kao podršku roditeljima i djeci za vrijeme zimskih školskih praznika.

"Kamp je namijenjen djeci koja svoje zimske praznike žele provesti na kreativan i zanimljiv način, a provodit će se kroz poludnevni boravak. Petodnevni kamp je osmišljen kroz provedbu različitih kreativnih i zabavnih aktivnosti – kreativne radionice, dječji filmovi, društvene igre i dugo – a u ponudi je i topli obrok te osvježenje za svako dijete", kaže Viktorija Livaja Budaić, voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje.
Pod vodstvom dva voditelja djeca će imati priliku boraviti u velikom, interaktivnom, djeci prilagođenom prostoru u Keršovanijevoj ulici u razdoblju od 7. do 11. siječnja 2019. svakog dana od 10,00 do 15,00 sati. Članarina za Zimski dječji kamp iznosi 200 kn.
Roditelji mogu prijaviti djecu svaki radni dan od 8 do 16 sati na broj telefona 031/782-454, putem maila udruga.dokkica@gmail.com ili osobnim dolaskom u Ulicu Otokara Keršovanija 4.
dokkica-prostor.jpg