NK Osijek oslabljen na HNK Rijeku

NK Osijek oslabljen na HNK Rijeku

foto Davor Javorovic/PIXSELL

Bez Kleinhesilera i Pušića, trener sastava NK Osijeka, Dino Skender, morat će u sredini kombinirati igrače koji možda i nisu za tu poziciju, a neće moći računati ni na uobičajena pojačanja s klupe. Tako će sastav koji će zasigurno imati iznenađenja, izaći pred drugu momčad prvenstva.

Kleinheisler je ozlijeđen, Pušić i Lopa imaju kartone, a svi očekuju nastavak dobrih igara nakon dobre utakmice s Dinamom i odlične s Lokomotivom. Željan je dobre igre i Skender, no svjestan da je pred njim, kako je rekao, čvrsta Rijeka. Može li Skender nešto iskombinirati?

"Ne mogu ništa obećati. Nadam se da će pomoći i Kohorta, i da će tribine biti dobro popunjene unatoč vremenu.(sutra u 20 sati, najavljuju oko 9 celzijevih stupnjeva, uz sjeverozapadni vjetar, kiša možda i stane) Na nama je da pokušamo držati razinu uzlazne forme. Neće biti lako, ali dat ćemo sve od sebe!" - rekao je Skender 

Karlo Kamenar, Marijan Ćavar, Tomislav Soldić mogla bi biti nova imena na popisu za utakmicu. Bilo bi dobro da Gorica izgubi od Dinama na Maksimiru, tada bi Osijek i sa 4 boda do kraja "izgurao" Europu. Ili još bolje, pobijediti Rijeku, uz prethodno opisani poraz. Do sada je Skender znao s "velikima", posrećilo mu se i ovaj puta. Iglalište unatoč upornoj kiši, za sada izgleda dobro.