NK Osijek - Za sada nema odgode s HNK Rijekom

NK Osijek - Za sada nema odgode s HNK Rijekom NK Osijek - Za sada nema odgode s HNK Rijekom
foto Krunoslav Inhof foto Krunoslav Inhof

foto Krunoslav Inhof

Nema još službenih informacija o odgodi utakmice 5. kola prve HNL Rijeka – Osijek, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječkog kluba, tako da momčad sutra kreće put Kvarnera. Utakmica na Rujevici je na rasporedu u nedjelju u 20 sati.

Glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić je novinarima rekao kako nema ni usmenu, ni pismenu informaciju o mogućoj odgodi utakmice 5. kola prve HNL između Rijeke i Osijeka, koja bi se trebala odigrati u nedjelju s početkom u 20 sati. Trener bijelo – plavih Dino Skender je rekao kako će u Rijeku bez ozlijeđenih Pilja i Jugovića te kako se ozlijedio Mioč. Grgića nema već duže vrijeme, konstatirao je. Novi igrač Igor Silva de Almeida je dobio dozvolu za nastupanje za NK Osijek, no prema riječima trenera Skendera, nije još u optimalnom stanju, pa će za igru konkurirati s klupe. Skender drži da je momčad na pravom putu, da će ih nastup u Rijeci još dodatno motivirati, a na pitanje kako će igrati Rijeka odgovorio je kao je njegova momčad spremna i za standardnu momčad Rijeke, ali i za neku kombiniranu momčad koju bi na igralište mogao poslati Biščan.

"Prije svega čestitam Rijeci na prolasku u play off Europske lige. Respektiramo Rijeku. Znamo da su prošlosezonski osvajači kupa i da opet imaju jaku momčad, no ako mi budemo na gornjoj razini nastupa vjerujem da možemo doći do povoljnog rezultata.", rekao je Skender