Nova godina na Radio Osijeku

Nova godina na Radio    Osijeku Nova godina na Radio    Osijeku

Emisija Nova prije Nove i Novogodišnji program središnje su blagdanske emisije u programu Radio Osijeka i ove godine. Prigodno, zabavno i veselo ulazimo u novu godinu uz najljepše čestitke svim slušateljima.

I ove godine, deseti put zaredom, Radio Osijek dočekuje novu godinu na pomalo neobičan način - zdravicom točno u podne na Silvestrovo. Emisija "Nova prije Nove" od 10 do 14 sati posljednjeg dana ove godine bit će zapravo tamburaški koncert uživo uz Ceciliju Rudić, tamburaški sastav Žitna polja te Stjepana Jeršeka Štefa, Stjepana Mlikotu i goste iznenađenja. Dio uvijek vesele atmosfere iz našeg radijskog studija vidjet će i gledatelji programa HTV4 od 11 sati i 30 minuta. Emisiju punu zanimljivih gostiju i prigodnih darova za slušatelje pripremaju Danijela Šandor i Zvonimir Mandić. 

U ponedjeljak, 31. prosinca, od 20 sati s vama će novu godinu dočekati Marina Ban i Marin Bilandžić uz tehničare Zlatka Čaju i Darija Vračevića. Oni će u novogodišnjem programu posjetiti najveće osječke zabave, pripremaju prigodne darove i čestitke naših glazbenih zvijezda, a izravno ćemo se uključivati u program na Trgu Ante Stačevića na kojem za doček sviraju tamburaški sastav Lege i Igor Delač uz Aura band.