Obavijest učenicima iz Tarifne unije HŽ-GPP

Obavijest učenicima iz Tarifne unije HŽ-GPP

S naslovnice GPP Revije kolovoz/rujan 2018.

Zbog velikog zanimanja za korištenjem integriranog prijevoza HŽ Putnički prijevoz i osječki GPP učenicima su s područja tarifne unije produljili rok do 16. rujna do kojeg se u vlakovima i vozilima GPP-a mogu voziti bez nadopunjene mjesečne karte.

"Za vožnju u osječkim tramvajima i gradskim autobusima dovoljno je da prilikom ulaska u vozilo GPP-a, vozaču ili kontroloru pokažu novu karticu tarifne unije HŽPP – GPP", obavješćuju iz Gradskog prijevoza putnika.
Novu pretplatnu karticu tarifne unije HŽPP-GPP, učenici će izraditi na GPP-ovim prodajnim mjestima u Pothodniku i C. Hadrijana temeljem „Zahtjeva za korištenjem pretplatne karte HŽPP-GPP“, koji podižu i ovjeravaju na prodajnom mjestu HŽPP, ili temeljem „Zamolnice“, koju preuzimaju na službenim web stranicama GPP-a: www.gpp-osijek.com ili na prodajnim mjestima GPP-a, a ovjeravaju u školi.
"Podsjećamo da se nadopuna novih kartica tarifne unije obavlja isključivo na prodajnim mjestima HŽPP-a, nakon što ih izrade na prodajnom mjestu GPP-a", stoji u obavijesti.