Održan 4. Slavonija fest CMC 200

Održan 4. Slavonija fest CMC 200

Foto: 035portal

Proteklog je vikenda u Slavonskom Brodu, sa zalaskom sunca, postajalo rokerski sve bučnije. Za nama je 4. izdanje Slavonija festa koji se dogodio u petak i subotu u tvrdjavi. 19 izvođača stvorilo je 10 sati zanimljivog raznovrsnog programa.

U petak je održan još jedan ''Rock maraton''. Glazbeni je to događaj koji je prvi puta održan 1988. godine, a sve je oživljeno prije četiri godine pri pokretanju Slavonija fest CMC 200 čije je ovogodišnje izdanje za nama.

Tako je u petak od 20 sati u brodskoj tvrđavi sve krenulo s indi-rokerima Cloud 68, nastavio je vinkovački Karambol, pa redom Bluvinil, Dusty Hats, Kit Karson, bend Mnogi drugi, Dejan Cukić, crnogoski trio Who See te sjajno finiširao Mile Kekin sa svojom listom poznatih pjesama objavljenih na dva samostalna albuma.

Velika pozornica, odlično ozvučenje i rasvjeta u jedinstvenom prostoru brodske tvrđave posebno je zadovoljstvo nastupa svim glazbenicima koji s velikim zadovoljstvom dolaze biti dio ovogodisnjeg spektakla. Lijepo je dobiti priliku i doživjeti ovakvu dobru domaću glazbenu produkciju koju nam festival CMC 200 već četvrtu godinu donosi u najveci grad Brodsko-posavske zupanije.

U subotu je nastupilo 10 izvođača: Fluentes, Adastra, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flyer, Komuna, Kiki Lesendić i Piloti, Davorin i Bogovići, Bang Bang te headlineri veliko Prljavo kazalište.

Ovogodišnja je priča Slavonija festa gotova, a njezin nastavak s nestrpljenjem iščekujemo za godinu dana, opet krajem kolovoza u prekrasnom ambijentu tvrđave Brod.