Održan još jedan Miholjački sajam

Održan još jedan Miholjački sajam

Održan je 15. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma. Zbog epidemioloških mjera ove se godine okupilo nešto manje izlagača, no bila je to još jedna prigoda da obrtnici, obiteljska gospodarstva i zadruge predstave svoje proizvode.

Miholjački poduzetnički centar - Lokalna razvojan agencija u suorganizaciji s Turističkom zajednicom Donjeg Miholjca, Udruženjem obrtnika i Poduzetičkim inkubatorom "Osvit" i ove su godine organizirali sajam koji je ove godine zbog epidemiloških mjera privukao manji broj izlagača. No oni koji su došli pokazali su se u punom svjetlu i predstavili svoju ponudu bilo da je riječ o obrtnicima, malim, srednjim ili velikim poduzetnicima ili obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) i zadrugama. Sajam je prilika da proizvođači na jednom mjestu pokažu svoje proizvode, ali i ostvare nove poslovne kontakte, a posjetiteljima da razgledaju i ponešto  kupe", rekla je direktorica Poduzetničkog centra Anela Šovagović. 

Osim sajamskog dijela organiziran je zabavno-glazbeni program, a osim proglašenja najbolje uređenog štanda i novog proizvoda, posjetitelji su imali prigodu osvojiti i poneku nagradu.