Održana prva Osječka ljetna noć

Održana prva Osječka ljetna noć Održana prva Osječka ljetna noć

Manifestacija je otvorena u 17 sati, a koncertni program na glavnom gradskom trgu, Trg dr. Ante Starčevića počela je u 21 sat. osim u glazbi, građani su mogli uživati u gastronomskoj ponudi osječkih restorana, pivnica, vinoteka i drugih ugostitelja.

Cijeli događaj začinio je koncert domaćeg pop-rock benda OK Club. "Ovo je jedno mjesto na kojem se građani rado okupljaju i upravo smo dva dana prije nego što ulazimo u obnovu Sakuntale parka. Veliki je to projwekt gdje ćemo se vratiti u prošlost, dati jedan suvremeni sadržaj i omogućiti da se i danje u njemu održavaju pravi sadržaji u kojima će naši sugrađani uživati u druženju. Koristimo kulturne i sportske manifestacije te ih odrađujemo u različitim dijelovima grada", rekao je gradonačelnik Ivan Vrkić.
Manifestaciju je posjetio i direktor turističkog ureda Turističke zajednice grada Osijeka Saša Uranjek koji je s ponosom naglasio da je povećan broj noćenja u Osijeku za 9 posto u odnosu na početak godine, a Osijek je svakog mjeseca pun događanja pa tako i na prvoj Osječkoj ljetnoj noći. "Bogat je program, a traju dogovori s partnerima i suradnicima i za sljedeću ljetnu noć, tako da vjerujem da će i ljetni mjeseci u Osijeku biti iznimno sadržajni", rekao je Uranjek.

 

Ivan Vrkić

Saša Uranjek