"Olympos" - osječka konvencija znanstvene fantastike i fantazije

"Olympos" - osječka konvencija znanstvene fantastike i fantazije

iz poziva organizatora

Klub Titan Atlas održat će ovog vikenda osječku konvenciju znanstvene fantastike i fantazije pod nazivom Olympos. Program se održava u subotu i nedjelju, 5. i 6. svibnja od 10 sati u sjedištu Gradske četvrti Retfala.

"U dva su dana u programu Olymposa igranje igara, druženje, kvizovi, prezentacije, radionice, predavanja i pozitivno ozračje! Dođite i okusite moderne društvene igre, znanstveno fantastičnu i fantazijsku književnost te osvojite prigodne nagrade! Sponzori su Carta Magica, Inverzija, Life of a Board Gamer, zatim inozemni sponzori Spielmaterial i Philibert te brojni drugi!

Na programu će se naći druženje s domaćim piscima koji će predstaviti svoje romane, zatim predstavljanje izdavačke kuće Mitopeja, RPG i painting radionica, razne misaone društvene igre na ploči, turniri u igrama, kvizovi i LARP igre, a svi posjetitelji moći će osvojiti neku od brojnih nagrada koje su osigurali sponzori. Klub Titan Atlas održat će i tribinu o do sada objavljenim brojevima fanzina Chat Noir i Amok te najaviti buduće projekte na kojima radi.

Klub Titan Atlas neprofitna je osječka udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije. Osim društvenih igara, udruga vodi i književni klub (After Dark Book Club). Također, objavljuju fanzine Chat Noir i Amok u kojem se nalaze članci, recenzije, priče i kolumne članova. Trude se povezivati ljude i poticati na druženje uživo, pogotovo u današnje vrijeme kad se sve više vremena provodi na internetu, a osim druženja potiče se kreativnost članova i zajednice.

Ulaz na sva događanja je slobodan! "


/ pozivnica organizatora/