"Osijek Air Show" - peto izdanje priredbe

"Osijek Air Show" - peto izdanje priredbe

Osijek air show pozivnica organizatora

Aeroklub Osijek od 15. do 17. lipnja na sportskom aerodromu Osijek - Čepin organizira zrakoplovni spektakl "Osijek Air Show". Sada već tradicionalna zrakoplovna priredba ove godine, u svom petom izdanju, uz revijalni imat će i natjecateljski dio.

U svrhu promocije zrakoplovnog sporta i zrakoplovno-tehničke kulture, a u spomen na pripadnike Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek tragično poginule u Domovinskom ratu, Aeroklub Osijek i ove godine organizira Osijek Air Show.  Petak 15. lipnja rezerviran je za padobrance, koje građani mogu očekivati na raznim lokacijama po gradu.
U subotu 16. lipnja se kao i predhodnih godina zbivanja sele na aerodrom Osijek-Čepin gdje će se uprizoriti glavni dio priredbe koji obuhvaća: izložbu zrakoplova i zrakoplovne opreme, prezentaciju rada udruga iz sastava zajednice tehničke kulture grada i županije te višesatni letački program.
Ovogodišnja potpora Ministarstva obrane ovom dijelu manifestacije u letačkom i izložbenom segmentu je najznačajnija do sad.
Za nedelju 17. lipnja organizirano je natjecanje u preciznom sletanju zrakoplova raznih kategorija što će biti posebna atrakcija obzirom da su ovakva natjecanja uobičajeno zatvorena za javnost.
Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

/pozivnica organizatora/