Osijek - doček nove godine za umirovljenike

Osijek - doček nove godine za umirovljenike Osijek - doček nove godine za umirovljenike

Osvojite ulaznice za umirovljenički doček u dvorani Bells na Radio Osijeku! Grad Osijek odlučio je prvu put ove godine dio ulaznica za umirovljenički doček podijeliti slušateljima radijskih postaja. Osigurano je 300 mjesta u dvorani.

Željko Lončar iz gradskog protokola pojasnio je kako će nakon Šećeranskog doma i Essekera ove godine doček nove godine za umirovljenike biti organiziran u dvorani Bells. U dvoranu stane 300 osoba, a uobičajeno vesele će umirovljenike zabavljati Trend Acoustic Band. 
Kriterij za ulazak u dvoranu je posjedovanje ulaznice i status umirovljenika, bez obzira na to koliki je iznos mirovine. 
Lončar je pojasnio kako će Grad Osijek dijeliti besplatne ulaznice za doček u četvrtak i petak, 27. i 28. prosinca, u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad točno u podne. Uz osobnu iskaznicu zainteresirani su dužni donijeti i dokaz o statusu umirovljenika (iskaznicu ili odrezak od mirovine). 
Kako bi podjela bila što transparentnija Grad je odlučio dio ulaznica podijeliti i slušateljima radijskih postaja. Najsretniji i najbrži slušatelji Radio Osijeka mogu osvojiti 10 ulaznica (5x2) slušajući u četvrtak, 27. prosinca, emisije Jutarnji program i Dobar dan (6 do 14 sati). Naš je uobičajeni kontakt-telefon 031 207-777.
Slušatelji koji osvoje ulaznice za umirovljenički doček nove godine moraju također na vratarnici Radio Osijeka dokazati da imaju status umirovljenika te podignuti osvojene ulaznice istoga dana, dakle 27. prosinca. Ako ne preuzmu ulaznice sljedećeg dana one će biti ponovo u optjecaju. 

 

Željko Lončar - doček u gradu