Osijek za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Osijek za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja ove će godine biti svečano obilježen i u Osijeku. Bit će održan još jedan susret branitelja, obiteljski dan na Pampasu, a najavljena je i bakljada na Promenadi te koncert Igora Delača.

U sklopu programa obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnik Ivan Vrkić u 9 sati zajedno s predsjednikom Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Darkom Nađem te izaslanstvima Osječko-baranjske županije, Vojske, Policije, Koordinacije udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata položit će vijenac i zapaliti svijeću, na Kapelici Kraljice mira na Krunskoj utvrdi, lijeva obala Drave, a u 10 sati pozdravit će sudionike sportskih susreta branitelja na Pampasu.  

Gradska uprava i Odbor za hrvatske branitelje pozvali su sve građane u 20,30 sati na koncert Igora Delača i AurA banda na Promenadi, uz Secesijski zdenac. U 22 sata i 30 minuta program će završiti uz bakljadu i vatromet.

 

plakat.jpg