Osječka udruga "Slovojed" za slobodno vrijeme školaraca

Osječka udruga "Slovojed" za slobodno vrijeme školaraca Osječka udruga "Slovojed" za slobodno vrijeme školaraca

fotografije fb Slovojeda

„Slovojed“ je udruga za djecu čiji je cilj pružiti djeci kreativan i poticajan prostor za rješavanje domaće zadaće, učenje i igru uz nadzor stručnih osoba. Udrugu je posjetila "leteća ekipa" Radio Osijeka.

To je mjesto u kojemu djeca pod stručnim vodstvom provode vrijeme na kreativan, edukativan i zabavan način. Voditeljice su učiteljice razredne nastave koje su također i kreatorice aktivnosti i radionica koje se provode u „Slovojedu“. „Slovojed“ je najsličniji produženom boravku u osnovnim školama gdje djeca mogu provesti svaki školski dan po nekoliko sati prije ili poslije nastave. Prostor i aktivnosti koje će se provoditi tijekom cijele školske godine prilagođene su uzrastu djece razredne nastave . Za djecu koja su u „Slovojedu“ svaki dan osiguran je topli obrok i prijevoz iz škole do „Slovojeda“.

Također je dostupna i pomoć u učenju tj. instrukcije za hrvatski jezik, matematiku, engleski i njemački jezik, pomoć u pisanju domaće zadaće, pomoć u pisanju lektire, ali i grupne vikend-radionice.