Osječki "Klasići" ljetuju u Dubrovniku

Osječki "Klasići" ljetuju u Dubrovniku

fotografija HRT, hotel Maestral u Dubrovniku

Pedeset štićenika Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" ove će subote poći na more u Dubrovnik. Pozvali su ih "Hoteli Maestral", a višednevni aranžman uključuje izlete, predstave i brojne druge sadržaje.

Ukupno 50 korisnika i odgojitelja Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek ljetovat će u hotelu Maestral u Dubrovniku zahvaljujući donaciji grupacije Hoteli Maestral d.d. U donaciju je uključen prijevoz, hotelski smještaj, izleti i drugi sadržaji. Ravnateljica Klasja Miranda Glavaš-Kul pojašnjava da će, osim u ljepotama Dubrovnika, "Klasići" obići i otoke – Koločep, Lopud i Šipan, te odgledati predstavu "Linđo".

Uz to, imat će organiziranu i školu plivanja, a razgledat će i gradske zidine i grad. Program uključuje i predstavu Linđo te vožnju žičarom i, dakako, kupanje, kojemu se jako vesele, posebice jer ove godine ova skupina djece još nije bila na moru, pojasnila je Glavaš Kul.

Inače, ovoga su ljeta predškolci iz Klasja ljetovali u Dječjem domu u Puli, gdje ih tradicionalno pozivaju. Dio njih bio je u Dječjem domu Maestral u Kaštel Lukšiću, a nekolicina u Biogradu na Moru. Na posljednje ovogodišnje ljetovanje u Dubrovnik ići će djeca iz Osijeka, Belog Manastira, Bistrinaca i Antunovca.


 

Klasje u DU

Preuzmite datoteke

Klasje u DU 11,9 MB