Otkačeno plesni maskenbal u Essekeru

Otkačeno plesni maskenbal u Essekeru

Udruga za promicanje kulture plesa Plesni studio Shine i ove godine organizira "Otkačeno plesni maskenbal" namijenjen djevojčicama i dječacima predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Najotkačeniji plesni tulum u gradu je u nedjelju, 16. veljače od 16 sati u Esseker centru Osijek.

"Na maskenbalu će sudjelovati oko 200 članova plesnih i dramskih grupa PS SHINE koji će i ove godine dati podršku kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima djece i mladih", ističu iz Plesnog studija Shine, koji maskenbal organiziraju u suradnji s Društvom "Naša djeca" Osijek
Pripremljen je bogat i raznovrstan program: kreativni kutak uz vodstvo Jasne Komendanović, razne igre, karaoke, Dodo Magic Show, interaktivne kreativne i likovne radionice (crtanje, pravljenje i oslikavanje maski) i to u partnerstvu s udrugama Slama Land Art, Udruga PLANTaža, ReArt festival, Udruga KultAkt i PARTWISH i sponzorstvom tvrtke Magnus Lux.
"Za osiguranje najluđih maski i frizura našeg plesnog ansambla, bit će zaslužena Sofija Nikšić i Studio Glamur, dok će se za trajno očuvanje uspomena na ovaj događaj pobrinuti naš foto mađioničar Tomislav Šilovinac. Za djecu su osigurane grickalice, sokići i krofne", najavljuju organizatori.
Ulaz se naplaćuje, a cijena ulaznice je 25 kuna.