Zemlja bez granica

Zemlja         bez     granica

Radionice su osmišljene za različite dobne skupine djece, ali i generacije 55+, a povezuje ih Vremeplov, kako je naslovljen ovogodišnji najveći obiteljski festival. U Osijek dolazi i 40 umjetnika iz sedam država.

Pred sam početak školske godine, od 26. do 31. kolovoza, u Perivoju kralja Tomislava najmlađi i njihovi roditelji moći će uživati u pet dana najčudesnije Zemlje koja grad Osijek pretvori u jedno od najpoželjnijih mjesta za život. Ovogodišnji program okupiti će 40 umjetnika iz čak sedam zemalja, a 30-ak radionica tijekom pet dana otvorit će vrata djeci predškolske i školske dobi. Sve radionice su besplatne.
Sve aktivnosti odvijat će se u Perivoju kralja Tomislava gdje će oživjeti jedan poseban grad – grad u kojemu su djeca umjetnici i kreativci koji stvaraju Vremeplov. Ovogodišnja tema je putovanje kroz vrijeme, a stavit će se i naglasak na korištenje isključivo prirodnih materijala. Tako će svi sudionici Zemlje bez granica moći izgraditi svoj vremenski stroj, sudjelovati u radionicama žongliranja, pantomime, kazališta sjena, izrađivati skulpture, a uz bogati gastronomski program usvojiti i vještine malo drugačijeg pripremanja hrane.

Prijave na radionice su otvorene, a prijaviti se možete na linku s mrežnih stranica Zemlje bez granica.

letak-program-b.jpg