Otvorenje kružnog toka na Trpimirovoj već sutra?

Otvorenje kružnog toka na Trpimirovoj već sutra? Otvorenje kružnog toka na Trpimirovoj već sutra?

foto: Facebook (Ivan Vrkić)

Fotografijama i objavom na Facebooku gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić najavio je mogućnost da već sutra (11. prosinca) novi kružni tok na Trpimirovoj, odnosno Divaltovoj ulici bude pušten u promet .

"Fotografije snimljene ovog nedjeljnog poslijepodneva pokazuju kako je sve gotovo spremno za puštanje u promet kružnog toka na spoju Ulice Martina Divalta i Ulice kneza Trpimira. Još čekamo konačnu odluku nadzornog inženjera koji će odlučiti hoće li kružni tok u prometovanje biti pušten sutra ili neki od sljedećih dana, a ovu priliku koristim kako bih se zahvalio tvrtki Hrvatske ceste i predsjedniku Uprave, Josipu Škoriću što nam je u ime Vlade Republike Hrvatske za Božić poklonio sjajan dar od kojeg će koristi imati kompletan osječki promet", napisao je gradonačelnik Ivan Vrkić.

Iskoristio je prigodu i zahvalio se "na strpljenju i našim sugrađanima, a bez obzira na nešto probijene rokove, zahvaljujem se i izvođaču radova koji je, unatoč nepredviđenim okolnostima, radio svaki vikend i tako pokazao da je ozbiljan partner na kojeg valja računati i u budućnosti".