Otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u skoku na cilj

Otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u skoku na cilj

Otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u skoku na cilj i pripreme Hrvatske reprezentacije. Na aerodromu Čepin 7. i 8. rujna u organizaciji Aerokluba Osijek održat de se po 5. put otvoreno padobransko prvenstvo grada Osijeka u disciplini skok na cilj.

Na natjecanju sudjeluje 50-ak natjecatelja iz Hrvatske i iz susjednih zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Mađarska, Slovenija). Među natjecateljima i Aeroklub Osijek će se predstaviti s padobranskom ekipom pa dođite i podržite ih. Više informacija možete nadi na Facebook eventu https://www.facebook.com/events/2900156570025415/ .

Dva dana uoči natjecanja 5. i 6. rujna završne treninge za Državno prvenstvo skakat će padobranska reprezentacija Hrvatske u proširenom sastavu pod vodstvom izbornika Gorana Ratkajca.

Organizatori pozivaju građane na sve dane da slobodno dođu i pogledaju o čemu se radi te se informiraju o ovom sportu, a za one najhrabrije su odvojili poseban dan - 4. rujna i priredili tandem skokove s padobranom https://www.facebook.com/events/477857559428282/

 

Padobranci - javljanje Leteće ekipe