Ovaj put glasam: In Da Sofa

Ovaj  put  glasam:  In Da Sofa

Ured Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj u suradnji s Kreativnom agencijom Adverta u petak, 10. svibnja u Parku kralja Držislava kod Školjke priprema cjelodnevni događaj pod nazivom “Ovaj put glasam: In Da Sofa”. Program počinje u 14 sati.

In Da Sofa specijal kod Školjke održava se u sklopu kampanje "Ovaj put glasam", kojom se pozivaju svi građani, a prije svega mladi, da u što većem broju izađu na europske izbore koji se održavaju 26. svibnja.
"Osim odličnih ljudi, hrpe zabave i smijeha, očekuje vas i nezaboravno iskustvo Cellograff - Eko Street Arta duž Europske avenije i večer pod zvijezdama uz neizostavnog resident DJ-a Kemu, i osječkog DJ Omera", najavljuju iz Adverte i nastavljaju: "Cijeli ćemo program popratiti specijalitetima ne samo za grlo, već i za nepce. U suradnji s E-cekerom, programom u okviru međunarodnog projekta CAMARG, Udruga kuhara i slastičara Slavonije i Baranje, pod vodstvom poznatog kuhara i učitelja Andreja Kristeka, u popodnevnim satima na radost svih prisutnih pripremaju se delicije kulinarske baštine naših prostora."