Pacijenti su izabrali najbolje liječnike

Pacijenti su izabrali najbolje liječnike

Foto: najdoktor.com

Na temelju komentara, njihove kvalitete, broja i odnosa pozitivnih i negativnih mišljenja pacijenata portal najdoktor.com danas je, četvrtu godinu za redom, objavio popis najboljih doktorica i doktora u Republici Hrvatskoj.

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir, jer na to liječnici ne mogu utjecati, a preskočeni su bili i neargumentirani komentari.
"Komentar po komentar, i eto nakon šest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja baza je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima", stoji u članku portala u kojem su objavljeni rezultati ovogodišnjeg ocjenjivanja.
Na popisu su se našli i liječnici iz slavonskih gradova.
Najdoktori, prema mišljenju pacijenata, u Osijeku su alergolog Mato Ćurić, ginekolozi Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mandica Galović, Renata Bečarević, Mirjana Rubin, Mirjana Glavaš, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ i Mićo Rosso. Liječnici obiteljske medicine Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović i Albina Dumić, pedijatri Livija Ceher-Ebner, Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić i Bojana Petrov-Križanović, radiolog Otmar Rubin te stomatolozi Vladimir Haring, Sanja Mihaljčić, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Dijana Tomičić i Anastazija Aščić.
Evo i ostalih liječnika iz Slavonije:
Ginekolog
Abdulkader Gharib – Vukovar
Željko Blažinkov, Tomislav Grgurević, Vesna Ćosić, Leonardo Tomić, Krešimir Barišić, Filomena Tolić-Kovačić - Slavonski Brod
Zdenka Japundžić - Vinkovci
Oralni kirurg Marijan Baranović - Slavonski Brod
Obiteljska medicina
Emina Mehičić - Slavonski Brod
Marija Sotinac – Vinkovci
Pedijatar Danijel Kardoš – Belišće
Stomatolozi Vladimir Hađinac iz Vinkovaca i Ninoslav Jolić iz Vukovara.