Pajčić u teškom, ali stabilnom stanju

Pajčić u teškom, ali stabilnom stanju

Vukovarski branitelj Darko Pajčić, koji je nakon incidenta od 12. studenog ispred zgrade Policijske postaje Vukovar završio s teškom ozljedom glave, nalazi se ponovno u teškom stanju u Kliničkome bolničkom centru Osijek, potvrdio je u Vukovaru dopredsjednik Udruge maloljetnih branitelja iz Domovinskog rata Enver Arnautović

U nedjelju mu je pozlilo i zbog izljeva krvi u mozak iz vukovarske bolnice prebačen je u Kliničku bolnicu Osijek gdje je hitno operiran, rekao je Arnautović, a njegove navode potvrdio je i Ivan Penava, jedan od čelnika vukovarskog HDZ-a i Pajčićev šurjak koji je dodao da se nakon petodnevne kome Pajčić prije dva dana probudio, skinut je s aparata i nalazi se u teškom no stabilnom stanju.
Darko Pajčić (40) član je Udruge maloljetnih branitelja, u središte interesa javnosti došao je 12. studenog kada je u pratnji jednog poznanika kamenom pokušao razbiti dvojezičnu ploču na zgradu Policijske postaje Vukovar. Prilikom intervencije policajca, Pajčić je zadobio teške ozljede glave zbog kojih je hospitaliziran i potom pušten iz bolnice.
Arnautović je danas izjavio kako se u prošli ponedjeljak trebao naći s Pajčićem radi sastavljanja tužbe protiv ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića zbog njegove izjave da je ozljedi kumovao alkohol te da je saznao da je dan prije Pajčić zbog krvarenja završio u osječkom KBC-u. Naveo je da policajac koji je Pajčiću nanio ozljede u incidentu od 12. studenog nije suspendiran te da normalno radi.