Petar Grašo u Osijeku - poseban gost T. Huljić

Petar Grašo u Osijeku - poseban gost T. Huljić

Nakon Zagreba, Splita, Zadra, Varaždina... Petar Grašo koncertnu turneju nastavlja u Osijeku. Do koncerta u Gradskom vrtu u subotu, 5. svibnja (početak u 20,30), slušateljima Radio Osijeka dijelimo ulaznice – stoga, budite na našim frekvencijama.

5-petar-graso-publika.jpgI dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio je i jednu veliku novost – kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti i legendarni kompozitor Tonči Huljić.
Uz aktualan hit "Ako te pitaju", koji obara sve rekorde slušanosti i koji je u samo 2 mjeseca premašio 7 milijuna pregleda na YouTubeu, Grašina publika na ovoj turneji uživa i uz pjesme "Moje zlato", "Srce za vodiča", "Uvik isti", "Volim i postojim", "92", "Ko nam brani" te u ostalim Grašinim bezvremenskim uspješnicama.
"Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Stvarno sam zahvalan što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje", rekao je Grašo ususret osječkom koncertu.
Ulaznice su po cijenama od 90 kn za parter i 110 kn za tribine, dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa. U Osijeku je to Dancing Bear Osijek, Trg Ante Starčevića bb, TISAK media Osijek II Gacka 10, te TISAK media Osijek Portanova, Svilajska 31a. Ulaznice za koncert Petra Graše također se mogu kupiti u TZ Bilje, u Našicama – Hotel Park Panolija, FILM caffe Đakovo, te u Vinkovcima Fitness centar ZARA.