Pjesme, razgovori, obećanja i kritike

Pjesme, razgovori, obećanja i kritike

Miroslav Vanek završio predizborne aktivnosti na Ivaninom trgu uz klapu "Zrinski". HDZ-ov kandidat Ivan Radić s građanima na Vijencu Josipa Kozarca i u Tenji, Ivica Mandić predstavio platformu Pokret za Slavoniju i kandidata za svog zamjenika, HDSSB traži Antikorupcijsko vijeće.

"Tijekom kampanje moglo se vidjeti kako smo jedina iskrena, neovisna građanska opcija u Osijeku, opcija koja odgovara jedino građanima Osijeka”, dio je završne riječi uoči izbora koje je kandidat za osječkoga gradonačelnika Miroslav Vanek uputio na konferenciji za novinstvo održanoj na Ivaninom trgu na Vijencu Ivana Meštrovića: "Ovo mjesto pokazuje što se sve u našem gradu može napraviti kada građani preuzmu stvar u svoje ruke. Zato pozivamo Osječane da nas u nedjelju podrže na izborima kako bismo zajedno stvarali bolji Osijek", poručio je Vanek i dodao kako program 'Jednostavno je' ima svoju viziju, misiju i jasno određeni cilj, transparentan je, iskren i u potpunosti neopterećen filozofijama i politikama stranaka. "Okrenuti smo građanima Osijeka i gospodarskom razvoju grada”, istaknula je Mirna Rajle Brođanac, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika. Domaćin u Gradskoj četvrti Tvrđa Zoran Batnožić istaknuo je kako su svojim radom upravo u toj četvrti pokazali da su puni ideja – od besplatne WI-FI mreže, postavljanja pametnih klupa do uređenja trga, pročelja i novih parkirališta.
Inače, Vanek i članovi njegove liste kampanju su priveli kraju u dobru raspoloženju za što se pjesmom pobrinula osječka klapa Zrinski.