Pjevanjem himne pomažu SOS Dječjem selu

Pjevanjem himne pomažu SOS Dječjem selu Pjevanjem himne pomažu SOS Dječjem selu

Capri Everitt

Iz Kanade u Ladimirevce stigla je djevojčica Capri i otpjevala himnu Republike Hrvatske 'Lijepa naša', na hrvatskom jeziku i tako pomogla svoj djeci na svijetu smještenoj u SOS Dječjim selima. .

Zajedno sa svojom obitelji malena Capri posjetila je Ladimirevce gdje je razgledala SOS selo, upoznala SOS mame, djecu i djelatnike te dobila pravu sliku o tome na koji način SOS Dječje selo u Hrvatskoj skrbi za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Naime, ova obitelj velikog srca pokrenula je devetomjesečnu turneju pod nazivom Around The World in 80 Anthems, a sve kako bi pomogla prikupiti sredstva za pomoć djeci bez roditelja diljem cijeloga svijeta.

Obitelj Everitt trenutačno putuje kroz 80 zemalja, a njihova 11-godišnja Capri pjevat će čak 80 nacionalnih himni na 41-om jeziku i tako podržati globalnu misiju da se prikupi milijun dolara za djecu u skrbi SOS Dječjih sela diljem svijeta.

Na svom proputovanju Capri i njezina obitelj bili su gosti SOS Dječje selo Ladimirevce. Capri je otpjevala "Lijepu našu" bez greške, a da ne bude zabune na molbu da otpjeva kinesku himnu, Capri je to odmah učinila, a jednako tako i Indijsku. Ladimirevci su bili 63 postaja obitelji Everit, rekao je direktor SOS dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić, te istaknuo da njen dvije godine mlađi brat redovito osvježava njihovu web stranicu, te opisuje države i mjesta gdje su boravili.  

Na linku možete poslušati Caprin anđeoski glas i, naravno, donirati: www.80Anthems.com 

Capri i Relić

Preuzmite datoteke

Capri i Relić 46,0 MB