Plutati na vaterpolu i odbojka na podnevnoj sunjari

Plutati na vaterpolu i odbojka na podnevnoj sunjari

Na Bazenu Belišće u petak 10. kolovoza od 18 sati održat će se turnir "Vaterpolo u žitu" praćen ritmovima DJ techno house glazbe, a dan kasnije, u subotu od 11 sati 2. mješoviti amaterski turnir "Odojka na pijesku" u odbojci na pijesku.

Amaterski vaterpolo turnir „Vaterpolo u žitu“ u međuvremenu je postao tradicija, a poznat je i po tome što se igra na skraćenom terenu, u skraćenom vremenu dva puta po četiri minute, što je prilagođeno slavonskim plivačima. Ekipa ima 6+1 igrača. Kotizacija iznosi 100kn po ekipi (prijave: Mislav 0989373256). Za zabavni dio biti će zaduženi DJ Damian i Yolo uz klasičnu ponudu hrane i pića.
Turnir su 2013. godine pokrenuli belišćanski studenti, a danas je pod organizacijskom palicom Karašicke Republike, uz podršku Hrvatskog vaterpolskog saveza, Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća, Bazena Belišće.
Dan poslije, u subotu 11. kolovoza na Bazenu Belišće od 11h održat će se 2. mješoviti amaterski turnir 3 na 3 u odbojci „Odojka na pijesku“. Kotizacija iznosi 40kn (prijave: Matko 0916037752), a svaka ekipa mora imati barem jednu djevojku.
„S obzirom na velike vrućine nema boljeg osjećaja nego doći i zaplutati na vaterpolu odnosno iznojiti tijelo u odbojci na podnevnoj sunjari“, poručuju organizatori.
6-vaterpolo-u-zitu.jpg