Počeo 3. Umjetnički festival Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

Počeo 3. Umjetnički festival Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Počeo 3. Umjetnički festival Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti

U sklopu trodnevnog festivala studenti će u Osijeku i Slavonskome Brodu javnosti predstaviti svoje radove i programe iz različitih umjetničkih područja koje su pripremili uz podršku nastavnika mentora.

Programe su uz podršku nastavnika mentora pripremili studenti, a obuhvaćaju radove iz različitih umjetničkih područja koje će predstaviti zainteresiranoj javnosti. Očekuje se da će se uključivanjem studenata učiteljskoga studija i studija predškolskoga odgoja u aktivnosti u okviru ove manifestacije povećati njihov interes za bavljenje različitim umjetnostima te za bolje upoznavanje suvremenih pedagoških i metodičkih pristupa kojima se ostvaruje kvalitetno vođenje nastavnih i izvannastavnih aktivnosti u području umjetnosti kroz odgoj i obrazovanje.

Voditeljica projekta je Mira Perić Kraljik, a organizacijski tim ovogodišnje EKTe čine Mira Perić Kraljik, Vesna Svalina, Jelena Kovačević, Goran Kujundžić, Marko Šošić, Irena Krumes, Sanja Nuhanović, Željka Flegar, Tatjana Bertok Zupković.

Manifestacija traje tri dana: od 29. do 31. svibnja 2017. godine i ove godine održava se po treći put uz podršku dekana Damira Matanovića.

ekte-program-fb-ponedjeljak.jpg

ekte-program-fb-utorak.jpg

 

ekte-program-fb-srijeda.jpg

Damir Matanović