Počinje rekonstrukcija komunalne infrastrukture u Tvrđi

Počinje rekonstrukcija komunalne infrastrukture u Tvrđi

Od ponedjeljka, 13. srpnja počinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture Tvrđe. Radovi će se izvoditi po fazama, a počinju s dravske strane, na sjeveroistočnom dijelu Tvrđe .

Priopćenje iz gradske uprave prenosimo u cijelosti:
"Obavještavamo građane Osijeka o početku radova na rekonstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture Tvrđe od ponedjeljka, 13. srpnja 2020. godine.
Grad Osijek započinje s realizacijom radova obnove cjelokupne komunalne infrastrukture starog grada Tvrđe u okviru projekta Razvoj i unaprjeđenje osječke Tvrđe, KK.06.2.2.04.0002.
Sa danom 13. srpnja 2020. započinju radovi na obnovi dotrajale sanitarne i oborinske kanalizacije, obnova distribucijske telekomunikacijske i elektroenergetske kabelske kanalizacijske mreže, obnova javne rasvjete u energetski učinkovitu te rekonstrukcija ulica, pješačkih površina i trgova na području osječke Tvrđe.
Radovi će se izvoditi po fazama te isti započinju s dravske strane, na sjeveroistočnom dijelu Tvrđe, te će se nastaviti prema jugu, a u kasniju jesen započeti će radovi u središnjem dijelu Tvrđe.
Obzirom da se će izvoditi radovi koji mogu biti opasni, mole se građani za poseban oprez te da ne ulaze u zonu izvođenja radova. Zahvaljujemo na razumijevanju."