Podijeljeni paketići djeci u socijalnoj potrebi

Podijeljeni paketići djeci u socijalnoj potrebi

Foto: Rijeka ljubavi

Zahvaljujući donatorima, od kojih su mnogi anonimni, osječka je udruga Rijeka ljubavi podijelila nešto više od 150 paketa djeci u socijalnoj potrebi .

rijeka-djeca.jpg"Dvorište humanitarne udruge bilo je ispunjeno pjesmom, svirkom, recitacijom uz nazočnost glumice Mire Perić koja je uveseljavala djecu i roditelje koji su bili u njihovoj pratnji. Neizmjerno smo joj zahvalni što je odvojila svoje slobodno vrijeme kako bi uljepšala i obradovala dječicu u socijalnoj potrebi, a na radost svih to je ona u potpunosti i uspjela", kaže Štefica Čučak, predsjednica Rijeke ljubavi.
"Podjelu su omogućili anonimni donator E.K. iz Zagreba koji svaki mjesec pored prehrambenih proizvoda u svojoj donaciji uvijek dostavi i 200 hrenovki koje naša djeca obožavaju, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, tvrtka koja nas baš nikada ne zaboravlja „Kanaan“ iz Donjeg Miholjca, a ljudi dobroga srca koji ne žele svoje ime dati u javnost donirali su i 300 kilograma lubenica te stotinu pari nove obuće za sve uzraste", nastavila je Čučak te je još jednom zahvalila volonterima udruge Stjepanu i Željku, koji su dan ranije ranom zorom krenuli na put kako bi donacije dovezli u Osijek. "Moramo naglasiti da naši volonteri zdušno rade s puno ljubavi i nitko ne pita za radno vrijeme, a nagrada im je osmijeh na licu naših korisnika", kaže predsjednica Udruge Rijeka ljubavi.