Postani dio natjecateljske gimnastičke selekcije

Postani dio natjecateljske gimnastičke selekcije

Gimnastičko društvo Osijek - Žito poziva dječake između 5 i 7 godina na uvodno testiranje budućih gimnastičara-natjecatelja, koje će se održati u Sokol Centru (Kralja Zvonimira 5) u subotu, 26. rujna od 10 sati.

"Imaš između 5 i 7 godina, najviše od svega te zanimaju vratolomije, a mami i tati zadaješ glavobolje skačući s jednoj kraja stana na drugi? Ako je tako, onda je vrijeme za promjene – kreni izvoditi vratolomije kao natjecatelj", tako glasi poziv Gimnastičkog društva Osijek – Žito: "Neovisno o tome treniraš li već gimnastiku ili ne, priključi se treninzima naše natjecateljske selekcije, pokaži svoj gimnastički potencijal i izbori svoje mjesto među mladim gimnastičarima GD Osijek – Žita."
Kandidatima je za uvodno testiranje potrebna uobičajena sportska oprema za trening (majica, hlačice) i puno dobre volje za upijati savjete naših trenera.
Evo što o pozivu kaže naš glavni trener mlade selekcije, inače dugogodišnji hrvatski gimnastički reprezentativac Tomislav Marković. „Očekujem da ćemo u subotu 26. rujna vidjeti mnoge dečke koji bi voljeli krenuti mojim stopama i pokazati zašto je Osijek i dalje grad gimnastike. Uvijek se rado sjećam svojih početaka i treninga u starom Sokolu – sada imamo još bolje uvjete za trening i siguran sam da ćemo uskoro okupiti novu generaciju Seligmana i Markovića“.
I Robert Seligman se nada svojim nasljednicima: „Ovdje u Osijeku imamo odličnu školu gimnastike i zadnjih 20-ak godina pokazali smo da vrijedimo puno – i na domaćem terenu, ali i na velikim svjetskim natjecanjima. U GD Osijek -Žitu imamo odlične trenere i zato pozivam sve male lege da dođu 26. rujna u Sokol Centar i pokažu da upravo njih čekamo!“, istaknuo je Seligman.
Roditelji dolazak dječaka na uvodni trening trebaju najaviti na email tomislav.markovic@gdosijek.hr ili broj telefona 099 497 1007 (zbog epidemioloških razloga, roditelji pri dolasku trebaju imati zaštitne maske).
gdosijek_selekcija.png