Potpora HSP-a ministru Hasanbegoviću

Potpora HSP-a ministru Hasanbegoviću

Konferenciju za novinstvo održao je u Osijeku predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb. Na konferenciji je iskazao potporu Stranke ministru Hasanbegoviću te je komentirao aktualne političke teme.

Napadi na ministra Hasanbegovića nastavit će se u kontinuitetu i odnosit će se na svaku njegovu odluku koju bude donio, rekao je Srb.
Dodao je kako će ministar Hasanbegović biti meta onih političkih snaga koje ne žele nešto drugo.
U Hrvatskoj nije moguće biti istinski humanist i domoljub jer su one političke snage, koje su do grla u bivšem totalitarnom sustavu preuzele u prevelikoj mjeri kontrolu nad hrvatskim medijima te ih i danas kontroliraju naglasio je Srb. kaže kako danas imamo brojne udruge koje se deklarativno bave ljudskim pravima i slobodama, a zapravo ih vode profesionalni totalitaristi, bivši profesori marksizma.
Komentirajući razrješenje ravnatelja SOA-e predsjednik HSP-a Daniel Srb napominje kako je njegov osobni stav da u ovom konkretnom slučaju, bez obzira tko tu bio u pravu ili ne, pravi će politički pobjednik biti predsjednica Republike. Ostaje bitno političko pitanje na koji će se način ponašati premijer i hoće li pristati pokazati da je zapravo predsjednica glavni čimbenik u Hrvatskoj.
Jučerašnje brojne reakcije na isticanje slika zločinca popa Momčila Đujića na utakmici između Hrvatske i Rusije u Beogradu puno je gorja situacija nego s poljudskim kukastim križem. Hrvatska stranka prava poziva sve hrvatske sportaše da u takvim situacijama prekinu utakmicu i napuste teren, jer je to pitanje iskaza poštovanja prema vlastitoj domovini, rekao je Daniel Srb.