Povoljnije na Gradske bazene

Povoljnije na Gradske bazene

Novost na gradskim bazenima u Osijeku jest jutarnji termin od 6 sati i 30 minuta. Najavio je to direktor Športskih objekata Stjepan Čuraj u programu Radio Osijeka.

Zdravlje je važan dio nas, a rekreacija je dio zdravlja - ističu u osječkim Športskim objektima i ujedno pozivaju građane da po povoljnijim cijenama posjete gradske zatvorene bazene. Novost u njihovoj ponudi je jutarnji termin za rekreaciju na plivačkom bazenu i to od 6 sati i 30 minuta do 7 i 30. Cijena tog sata plivanja bit će 10 kuna. Direktor Športskih objekata Stjepan Čuraj pozvao je građane da iskoriste tu prigodu, pogotovo ako im odgovara rekreacija prije odlaska na posao. Od 9 do 15 sati također su povoljnije cijene korištenja plivačkog bazena i to tako da se dva sata plivanja naplaćuje samo 10 kuna

Stjepan Čuraj je istaknuo kako je u siječnju bilo više od 10 tisuća ulazaka na gradske bazene u Osijeku čime je ostvaren 25 posto veći prihod nego prije godinu dana. Radi se o dolasku više od 4.000 građana. Uređena i sauna koja se može koristiti za 50 kuna na sat s tim da se uz korištenje saune cijeli dan mogu koristiti i bazeni.

Najskuplji su termini za korištenje bazena nakon 15 sati i najbolje ih je koristiti kupnjom karnet ulaznica (blok od više ulaznica. Karnet od 10 ulaznica košta 170 kuna, za 50 ulaznica potrebno je odvojiti 800 kuna, a za 100 ulaznica mora se platiti 1.200 kuna.

Dnevna ulaznica za odrasle je 25 kuna, a za djecu, studente i umirovljenike 15 kuna. Invalidi plaćaju 10 kuna dnevnu ulaznicu. Djeca do 15 godina mogu kupiti karnet od 10 karata koji stoji 100 kuna za cjelodnevno korištenje gradskih bazena.
osijek-bazen-aaa.jpg

Poslušajte današnje javljanje u emisiju Dobar dan Radio Osijeka u kojem je o novostima na gradskim bazenima govorio direktor Športskih objekata Stjepan Čuraj. U studiju je bio Neven Knežević, a reporter Davor Lončarić. Osim o bazenima, Čuraj je govorio je i o novostima na gradskom Klizalištu. 

curaj.jpg

Stjepan Čuraj, direktor Športskih objekata d.o.o. Osijek