Pravnik iz Đakova podlegao ozlijedama

Pravnik iz Đakova podlegao ozlijedama

Foto: HRT/Krunoslav Inhof

Pravnik đakovačkog Centra za socijalnu skrb Ivan Pavić (35), koji je teško ranjen prije deset dana kada je Andrija Drežnjak iz vatrenog oružja ubio socijalnu radnicu Blaženku Poplašen danas je preminuo, priopćeno je iz Ravnateljstva Kliničkog bolničkog centra Osijek.

"Unatoč poduzetim opsežnim mjerama intenzivnog liječenja, obavještavamo Vas kako je pacijent Ivan Pavić danas preminuo. Ovim putem izražavamo našu najiskreniju sućut njegovoj obitelji i kolegama", stoji u priopćenju iz KBC-a.
Pavić je 9. srpnja upucan u glavu u uredu Blaženke Poplašen (50) koju je Drežnjak na mjestu ubio. Odmah nakon što su ga dovezli u KBC Osijek neurokirurzi su obavili složenu i tešku operaciju, koja je trajala nekoliko sati, a svakodnevna izvješća iz bolnice iz Zavoda za intenzivnu medicinu govorila su o tome kako je, unatoč mjerama intenzivističkog liječenja, bio u teškom stanju.
Andrija Drežnjak je u istražnom zatvoru. Kod njega su pronađeni dokazi koji nepobitno potvrđuju da je počinitelj kaznenog djela.