Privremena regulacija prometa na raskrižju Trpimirova- Drinska

Privremena regulacija prometa na raskrižju Trpimirova- Drinska

Grad Osijek, karta regulacije

Zbog rekonstrukcije Ulice kneza Trpimira Grad Osijek dao je suglasnost za privremena regulaciju prometa na raskrižju s Drinskom ulicom od 16. travnja do 16. svibnja te se promet odvija obilaznim pravcima.

Privremena regulacija prometa na raskrižju Trpimirove i Drinske traje mjesec dana zbog radova koje paralelno obavljaju Gravia (investitor Vodovod Osijek) i Osijek-Koteks (investitor Grad Osijek), a na budućem kružnom toku radovi su predviđeni tijekom dvije dnevne smjene te , ako se ukaže potreba, i po noći. 

Obilazni pravac je bypass Sjenjak 135,137- mali kružni tok- Sjenjak 115,117- Sjenjak 113 caffebar Aktuel- Sjenjak 101- Divaltova.

Zabranjen je promet kamionima Ulicom kneza Trpimira i ostalim gradskim ulicama a s PU osječko-baranjskom je  dogovoreno da vozači kamiona koriste Južnu obilaznicu te ulaze prema gradu iz pravca Svačićeve i Vinkovačke ulice. 

        regulacija-2.jpg

Policija savjetuje da zbog smanjene propusne moći ceste kroz Sjenjak vozači koji ne žive u naselju Sjenjak koriste druge ceste i to vozači koji se kreću istočno od Vatrogasne ulice (neka koriste Hutlerovu i Svačićevu ulicu) te potom nastave kretanje Vukovarskom ulicom ili južnu obilaznicu te se u centar uključuju preko Vinkovačke ulice. Vozači koji se kreću iz zapadnog smjera grada trebaju koristiti južnu obilaznicu i isključivati se u Vinkovačkoj ulici ili čvoru Tenjska preko Svačićeve ili Hutlerove ulice, ili koristiti Vukovarsku ulicu za kretanje u smjeru istoka. Prometom upravljaju policijski službenici prometne policije i pripadnici prometne jedinice mladeži. 

Kontakt telefon Postaje prometne policije Osijek je 031/237-112.