Promocija "Najljepšeg kalendara na svijetu"

Promocija "Najljepšeg kalendara na svijetu"

Azil za pse osječke Udruge Pobjede izdao je kalendar i za 2020. godinu, kako kažu - najljepši kalendar na svijetu. Pripremaju i "najljepšu promociju ikad do sad", koja će se održati 9. prosinca u kinu Urania, s početkom u 20,30 sati. Kalendar je naslovljen "Tamna strana mjeseca".

pobjede-pas.jpg„Dragi ljudovci! Oooo kako su kerovci uzbuđeni što imaju tu čast pozvati vas na najljepšu promociju ikad do sad (ove godine u grijanoj Uraniji! :) ) najljepšeg ikad do sad kalendara na svijetu cijelom! Tamna strana mjeseca ime je novog kalendara za 2020 u kojem će vam kerovci ispričati o čemu to stoljećima već razgovaraju s mjesecom, saznat ćete što se to događa kad se azilska kapija zatvori za posljednjim ljudovcima, zašto je nebo iznad Nemetina malkoc srebrnkastije neg u ostatku svijeta i prvi put ikad u povijesti će se demistificirati ono što ljudi nazivaju zavijanjem na mjesec”, napisali su volonteri Azila na Facebooku u najavi promocije na kojoj će biti veganskih kolača, kuhanog vina, čaja, rakijice... Bit će prikazani filmovi snimljeni u novim domovima bivših azilanata, što je i prigoda za iznošenje podataka o tome koliko je pasa udomljeno tijekom 2019. godine te što se planira u 2020.
Kalendar za 2020. godinu prodaje se po cijeni od 40 kuna, a sav prihod namijenjen je za skrb o napuštenim psima u Azilu. Za one koji ne stignu na promociju, kalendari će se od 10. prosinca prodavati na štandu Udruge Pobjede postavljenog na Korzu, u Kapucinskoj ulici.
„Zaokružite 9.12. bit će to večer kad će se nebo nad Osijekom malkoc srebrnkastije našminkati”, završavaju svoj poziv na promociju kalendara 2020. volonteri Azila.