Prvi Craft Beer Festival u Đakovu

Prvi Craft Beer Festival u Đakovu

U sklopu programa ''Zvonila su zvona katedrale naše'' u Đakovu se 18. i 19. rujna u Strossmayerovom parku održava Craft Beer Festival. Posjetiteljima je ovaj prvi festival u srcu Slavonije otvoren od 17 sati do ponoći.

"Na Festivalu će se predstaviti deset craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (Zagreb), sedam pivovara iz Slavonije: Stric (Našice), Mali div (Osijek), Legionar (Osijek), Walkow (Vukovar), Valens (Vinkovci), Popster (Slavonski Brod), Bošnjak (Nova Gradiška), te lokalna pivovara Black Hat (Đakovo). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy. U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, DJ Umbo i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći," poručuju iz Grada Đakova, koji organizira festival, a u tome su mu pomogli Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo.
Ulaz na festival je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 18.9.2020. do 13:00 sati, putem obrasca na linku https://bit.ly/3m5psn2

Craft Beer Festival u Đakovu jedna je od brojnih manifestacija kampanje "Hedonizam bez granica", koju je nedavno najavila Osječko-baranjska županija.
akovo-craft-beer-festival.jpg