Publika je izabrala "Najljepši prizor Osječko-baranjske županije"

Publika je izabrala "Najljepši prizor Osječko-baranjske županije"

Povodom Dana Osječko- baranjske županije, raspisan je foto natječaj na temu ˝Najljepši prizori Osječko-baranjske županije˝. Glasovanje je završeno danas u podne, a pobjednik foto natječaja, koji je prikupio najviše glasova/lajkova na Facebooku je Goran Antić.

Pobjeda je uvjerljiva, jer dok su ostale dobile nekoliko stotina lajkova, fotografija Gorana Antića prikupila ih je više od 1.500.
Na natječaj Osječko-baranjske županije stigle su 132 fotografije. Izbor pratitelja FB stranice županije je poznat, no članovi stručnog povjerenstva izabrat će 13 najboljih fotografija za kalendar #OBZ za 2022. godinu, 12 za svaki mjesec u godini te za jednu naslovnu stranicu koja će biti nagrađena glavnom nagradom, vikendom za dvoje u Baranji i poklon paketom Osječko-baranjske županije.
Autori ostalih 12 fotografija koje će se naći u kalendaru dobit će publikaciju „Najljepši parkovi Hrvatske“ i poklon paket Osječko-baranjske županije.
Nagrađen će biti i Goran Antić, autor fotografije koja je dobila najviše glasova/lajkova na Facebooku, i to večerom za dvoje te poklon paketom Osječko-baranjske županije.
May be an image of swan