PUMU prošlo dvije tisuće menadžera

PUMU prošlo dvije tisuće menadžera PUMU prošlo dvije tisuće menadžera

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić potpisao je ugovor o sufinanciranju Programa usavršavanja menadžera - PUMA s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca. Kroz projekt Puma do sada je samo u Osječko-baranjskoj županiji prošlo gotovo dvije tisuće menadžera i studenata.

Zamjenik glavnog direktora HUP-a Bernard Jakelić izjavio je tijekom potpisivanja ugovora kako je prvi sporazum za Pumu potpisan upravo u Osječko-baranjskoj županiji prije 13 godina. Do sada je obuku i radionice prema različitim modulima prošlo 1960 polaznika i riječ je o menadžerima koji žele proširiti svoja znanja i kompetencije, ali i mladim studentima završnih godina studija ekonomije koji se žele baviti poduzetništvom. Projekt je dobio i nacionalni karakter, a svake se godine samo u Osječko-baranjskoj županiji prijavi između 200 i 300 sudionika kojima su osigurani vrhunski učitelji. 

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić ocijenio je Pumu kao vrlo kvalitetan i dobar program koji pomaže u usavršavanju poduzetnika. Ove je godine za taj posao županija izdvojila 25 tisuća kuna. 

Bernard Jakelić i Ivan Anušić