Radionica za poduzetnike – o mogućnostima financiranja

Radionica za poduzetnike – o mogućnostima financiranja

Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA, u suradnji s Ekonomskim fakultetom organizira u četvrtak, 17. siječnja info radionicu "Mogućnosti financiranja MSP-ova". Sudjelovanje je besplatno, a prijave se primaju do srijede, 16. siječnja.

Broj polaznika je ograničen, a prijave se mogu poslati na e-mail info@roda–antunovac.hr . Radionica će se održati u Osijeku na Ekonomskom fakultetu, na adresi Trg Ljudevita Gaja 7, s početkom u 10 sati.
Cilj info radionice jest pripremiti i informirati poduzetnike o formiranju svoje poslovne ideje u realne okvire, jasno sagledavanje poslovne prilike, te usmjeravanje i vođenje poslovnih aktivnosti, ali i pomaže poduzetnicima u privlačenju potencijalnih poslovnih partnera bržom i jednostavnijom komunikacijom s okruženjem, financijskim i državnim institucijama. Direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. Nataša Tramišak, mag.iur. predstavit će polaznicima info radionice projekt „Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac KK.03.1.2.01.0012“, sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt će nastojati povezati usluge poduzetničke infrastrukture i poduzetničkih potpornih institucija kako bi pomogli poduzetnicima i poduzetnicama u pripremi i razvoju projekata te prijavi na natječaj Europske unije, Ministarstva gospodarstva i svih ostalih nadležnih Ministarstava i tijela koja raspisuju takve natječaje kako bi lakše došli do sredstava i u konačnici potaknuli razvoj poduzetništva na području Osječko–baranjske županije. Sve o projektu „Poduzetnički inkubator i akcelerator ” detaljnije se nalazi na www.pia-antunovac.hr .