Raspored misnih slavlja u Đakovu i Osijeku

Raspored misnih slavlja u Đakovu i Osijeku

Foto: Stjepan Filipović

Donosimo raspored misnih slavlja na Badnjak i Božić u đakovačkoj katedrali svetog Petra i osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla .

Polnoćka u đakovačkoj katedrali
Nadbiskup đakovačko-osječki, mons. Đuro Hranić, predvodit će misu polnoćku u utorak, 24. prosinca u 24.00 sata u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu.
Polnoćka u osječkoj konkatedrali
Đakovačko-osječki pomoćni biskup mons. Ivan Ćurić predvodit će misu polnoćku u utorak, 24. prosinca, u 24.00 sata u konkatedrali Sv. Petra i Pavla u Osijeku.
Osijek – Župa sv. Ćirila i Metoda – Na Badnjak, 24. prosinca 2019., đakovačko-osječki nadbiskup u miru mons. Marin Srakić predvodit će misno slavlje u župnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku, s početkom u 18.30 sati.
Božić u đakovačkoj katedrali
Na svetkovinu Rođenja Gospodnjega – Božić, u srijedu 25. prosinca, đakovačko-osječki nadbiskup u miru mons. Marin Srakić predvodit će u đakovačkoj katedrali-bazilici Sv. Petra svečano misno slavlje u 10.30 sati. Ostale mise u katedrali bit će slavljene po nedjeljnom rasporedu – u 7.30, 9.00 i 18.00 sati.
Božić u osječkoj konkatedrali
Na svetkovinu Rođenja Gospodnjega – Božić, u srijedu, 25. prosinca, đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić predvodit će u osječkoj konkatedrali svečano misno slavlje u 10.00 sati. Ostale mise u konkatedrali slavit će se u 8.30, 11.30 i u 18.30 sati.